Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

دکتر پیرحسین کولیوند در ادامه نشست خبری اعلام اقدامات کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی در پاسخ به سوالی درباره ایجاد خدمات ریلی اورژانس کشور، گفت: برای توسعه اورژانس اقداماتی انجم می‌دهیم و بر همین اساس می‌بینیم که در حال حاضر زمان رسیدن اورژانس بر سر بالین بیمار کاهش یافته و بالگردهای اورژانس نیز افزایش یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین دو خدمت جدی را در قالب برنامه مدیریت سکته‌های قلبی و مغزی ارائه می‌دهیم.

تفاهم برای به خدمت گرفتن 30 واگن اورژانس ریلی

وی افزود: در حوزه خدمات ریلی نیز دو ماه قبل با رئیس شرکت راه آهن تفاهم‌نامه‌ای را نوشتیم و قرار شد آن‌ها 30 واگن اورژانس ریلی در اختیارمان قرار دهند. علاوه بر این بتوانیم خدمات ریلی را از نظر کمک‌های اولیه آموزش دهیم.

انتقال مصدومان با مترو

وی افزود: با متروی تهران و سازمان پدافند غیر عامل نیز به توافق رسیده‌ایم که برای برخی بیمارستان‌ها که مرکز تروما محسوب می‌شوند، بتوانیم از ظرفیت مترو استفاده کنیم؛ زیرا بیمارستان‌های ما وسط شهر قرار دارند و طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است تونل بزنیم تا بتوانیم از این طریق مصدومان را منتقل کنیم.

اورژانس هوایی تهران نیازمند مساعدت شهرداری

کولیوند تاکید کرد: توسعه اورژانس هوایی در تهران نیز نیازمند کمک شهرداری است که البته آقای افشانی در این زمینه کمک زیادی کردند و پایگاه اورژانس هوایی تهران در حال توسعه است. البته این اقدامات نه فقط برای بحران بلکه در زمان عادی نیز به کار می‌آید.

ابلاغ آیین‌نامه جدید آمبولانس‌های خصوصی؛ بزودی

وی در پاسخ به سوالی درباره آمبولانس‌های خصوصی نیز گفت: از عملکرد آمبولانس‌های خصوصی راضی نیستم و بر همین اساس آئین‌نامه جدیدی را آماده و تعرفه‌های آمبولانس‌های خصوصی را هم اصلاح کرده‌ایم و بعد از ابلاغ آن نظارت‌هایمان بر این آمبولانس‌ها شدیدتر می‌شود. از مردم نیز دعوت می‌کنیم که به عنوان ناظر افتخاری در حوزه آمبولانس‌های خصوصی به ما کمک کنند.

کولیوند در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در صورت تمایل بیمار امکان انتقال او به بیمارستان خصوصی توسط آمبولانس وجود دارد؟، گفت: اگر بیمار اورژانسی باشد، موظفیم او را به اولین مرکز درمانی اعم از خصوصی، دولتی، نظامی و غیره برسانیم؛ چرا که حیات بیمار مهم است، اما اگر اورژانسی نباشد، مکلفیم او را به مراکز درمانی دولتی همان منطقه ببریم؛ مگر اینکه بیمار در بیمارستان دیگری در همان منطقه پرونده داشته باشد. در عین حال، در حال راه‌اندازی سیستمی هستیم که هم انتقال بین بیمارستان‌ها را انجام دهد و هم از ظرفیت بخش خصوصی به صورت خرید خدمت در این حوزه استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • ۲ تصادف در زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • تصادف در جاده‌های زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • ۱۵ مصدوم در دو حادثه رانندگی در زنجان
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر